Gök; Demokratik bir ortam var”

Gök;  Demokratik bir ortam var”

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, yerel seçimler kapsamında kentte bulunan partilerin adaylarını ziyaret ederek başarılar diledi. Seçim öncesinin demokratik bir ortamda geçtiğini belirten Gök, seçimin Kırıkkale'ye hayırlı olması temenni

PEKDOĞAN; SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, Kırıkkale’de bulunan Belediye Başkan Adaylarını ziyaret etti. İlk olarak MHP Belediye Başkanı Adayı Mustafa Pekdoğan’ı ziyaret eden Gök, Pekdoğan’a başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pekdoğan, Kırıkkale’nin sorunlarını bildiklerini ve bu konuda önemli çalışmalar yapacaklarını söyledi. Önceki dönemde başkanlık deneyimi olduğunu belirten Pekdoğan, 10 yıllık gerilime sürecinin kendi dönemlerinde biteceğini bildirdi.  Seçim bürosuna günde yüzlerce vatandaşın geldiğini belirten Pekdoğan, vatandaşların teveccühlerinden memnun olduklarını belirterek, vatandaşların hizmetinin en iyisini hak ettiğini söyledi. Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Pekdoğan, birlik ve beraberlik içerisinde seçimi kazanacaklarını iddia etti.

 

YILMAZ; HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM

Daha sonra Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz’ı ziyaret eden Gök, Yılmaz’a başarı dileklerini iletti. Kırıkkale’nin gelişeceğini ve seçimi kazanmak istediklerini belirten Yılmaz, kendisine büyük bir desteğin olduğunu bu destekle önemli başarılara imza atacaklarını ifade etti. Yılmaz, her dönem yanında olan vatandaşlara teşekkür etti. Bu davanın zaferle neticeleneceğini belirten Yılmaz, belediye burçlarına bayrağı dikeceklerini ve milli görüş hâkimiyetinin Kırıkkale’de var olacağını kaydetti. 

“Halka hizmet, Hakka hizmet” anlayışıyla yola çıktıklarını belirten Yılmaz, vatandaşların kendisine ilettiği talep, istek ve projeleri değerlendireceklerini ve herkesin başkanı olacağını açıkladı.

 

SAYGILI; PROJELERE AĞIRLIK VERECEĞİZ

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı da ziyaret eden Gök, Saygılı’nın da esnaf olduğunu ve esnafların sorunlarına çözüm bulacağını söyledi. Esnaf kesiminden geldiğini belirten Saygılı ise, esnafların sorunlarını bildiğini ve kent esnafının şehrin gelişimine önemli katkılar sağladığını bildirdi. Kırıkkale’de ki esnafların kendileri için önemli olduğunu belirten Saygılı, kendisinin de esnaf olduğunu ve sorunları bildiğini kaydetti. Hep birlikte kentin sorunlarını çözmek için çalışacaklarını belirten Saygılı, bu konuda önemli çalışmaların yapılacağını ve şehrin gelişimine katkıda bulunacaklarını ifade etti. Esnafların şehir için önemli olduğunu bildiren Saygılı, toplumu ilgilendiren projelerin kendileri için önemli olduğunu belirtti.

 

EROĞLU; PARTİMİZE RAĞBET VAR

Son olarak Demokrat Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu’nu ziyaret eden Gök, Eroğlu’nun kendisinin yakın arkadaşı olduğunu ve cesaretinden dolayı kutladığını bildirdi. Eroğlu ise Kırıkkale’nin gelişimine olan projelere ağırlık verdiklerini ve 30 Mart’ta her şeyin değişeceğini iddia etti. Seçim çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirten Eroğlu, teşkilatla birlikte önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Bürolarına her gün yüzlerce vatandaşın geldiğini belirten Eroğlu, vatandaşların isteklerini ve taleplerini değerlendirdiklerini açıkladı. Mahalle ziyaretlerine de başladıklarını belirten Eroğlu, partilerine geçiş yapan vatandaşlarla ortaklaşa projeler ürettikleri ve Başkan olması durumunda bu projelerin hayata geçeceğini bildirdi. Eroğlu, ziyaretler kapsamında halkın teveccühlerinden memnun olduklarını ifade etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ